Ipari épületek generál kivitelezése

Cégünk két fő profil mentén végzi tevékenységét. Elsősorban ipari épületek generál kivitelezésével foglalkozunk, valamint családi házak építése, -felújítása, -átalakítása is színesíti portfóliónkat mindezt a régióban egyedülálló módon saját acélszerkezet gyártó üzemmel.
Szakértelmünknek és kiváló eszközeinknek köszönhetően elsőosztályú minőségben dolgozunk. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően a kisebb felújítási munkáktól kezdve a kertépítésen át egészen intézmények generál kivitelezéséig bármilyen feladat esetén bátran állunk rendelkezésére és minden megbízást ugyanolyan kiemelkedő odafigyeléssel végzünk el. Ha már elege van a rosszul dolgozó kivitelezőkből, a pontatlan munkákból, a késésekből, az utólagos ármódosításokból, vagy egész egyszerűen egy igazán nagy kapacitással rendelkező, tapasztalt kivitelezőre van szüksége, akkor jó helyen jár! Mi minden munkánkra 100%-os garanciát vállalunk!

IMG az építő

“Alap, hogy jó legyen…”

Kiváló Kamarai Munkáért Díj
2019

Kiváló Kamarai Munkáért Díj
2020


BNI tagságÉpítőipari Technológiai
Klaszter Tagja

Időpontkérés

Látogasson el hozzánk egy személyes konzultációra!

Gyakran feltett kérdések

Cégünk az építőiparhoz kapcsolódó feladatok teljes körét vállalja, így a kisebb felújítási munkáktól elkezdve az alapásáson, kézi és gépi földmunkán át a teljes körű kivitelezések széles körét vállaljuk, akár kertépítést, tereprendezést vagy épp kerítésépítést is.

A számos mögöttünk álló megbízásnak köszönhetően az évek alatt a kivitelezés legkülönbözőbb területein szereztünk tapasztalatot, így a fürdőszoba csempézéstől kezdve a gyártócsarnokok építéséig bármilyen feladatot első osztályú minőségben oldunk meg!

Generálkivitelezés esetén az ügyfelünkkel történő személyes megbeszélések alapján vázlatokat, majd engedélyezési és kiviteli terveket készítünk, amelyek teljes körű ügyintézését is vállaljuk. Az eljárás végeztével a beruházótól függően akár azonnal megkezdjük a felvonulást az építési területre. Ezt követően a szerződésben foglalt részhatáridők alapján részteljesítéseket adunk át és számlázunk ki. A beruházás elkészültét követően az épületet kulcsrakész állapotban bocsátjuk a partnerünk rendelkezésére. Az átadást követő egy év elteltével garanciális bejárás keretén belül elhárítjuk az esetlegesen felmerült garanciális hibákat.

A személyes egyezetés elengedhetetlen ahhoz, hogy megismerjük ügyfeleink pontos elképzeléseit, illetve közösen dolgozzunk ki új megoldásokat. Az egyeztetés során megtervezzük a projekt mérföldköveit illetve a fizetési feltétekről is megállapodást kötünk.

A megbeszélés alapján kidolgozzuk a terveket, illetve elintézzük a felmerülő engedélyezési és kiviteli tervekkel kapcsolatos papírmunkákat és ügyintézést is, így ügyfeleinknek nem kell ezekkel foglalkoznia.

Generálkivitelezés esetén szinte minden részfeladatot mi végzünk, így garantálhatjuk a kitűnő minőséget. Amikor minden a helyére került és alaposan kitakarítottunk akkor átadjuk Önnek a kész épületet, munkát. Önnek nincs más dolga, mint körbejárni az új ingatlant és megbizonyosodni arról, hogy minden pontosan olyan, mint amiben előzetesen megállapodtunk