10 érv,

amiért érdemes minket választania!

Nálunk a munkavégzés az előzetesen megbeszélt időben kezdődik. Pontosan érkezünk és nem munkaidő alatt szerezzük be a szükséges alapanyagokat, hanem előző nap a helyszínre szállítjuk. Egyik legfontosabb védjegyünk, hogy az elvállalt feladatot időben befejezzük, így kímélve meg ügyfeleinket a váratlan kiadásoktól és kellemetlenségektől.

Az építőipar rohamosan fejlődik a világban. Folyamatosan képzett munkatársainkkal figyelemmel követjük a legújabb fejlesztéseket, annak érdekében, hogy a legkorszerűbb technikai megoldásokkal szolgáljuk ki Ügyfeleinket.

Olyan összeszokott csapattal állunk rendelkezésére, amely már rengeteg közös projekten van túl, hatalmas tapasztalatot és rutint szerezve ezáltal. Csak olyan emberekkel dolgozunk együtt, akik a cég alapvető értékeit magukénak vallják, és eszerint végzik munkájukat.

A kollégáink ismerik az általános illemszabályokat. Nem kiabálnak, nem tesznek illetlen megjegyzéseket hanem a kiváló munkavégzésre fókuszálva töltik a napjaikat. Megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy nem fogjuk a viselkedésünkkel kellemetlen helyzetbe hozni őket – épp ellenkezőleg.

  • lemez megmunkálás
  • élhajlítás
  • plazmavágás
  • csarnokszerkezet gyártás
  • kerítések, kapuk, lépcsők, korlátok készítése

Több, mint 20 éves építőipari tapasztalattal a hátunk mögött bátran vállaljuk a legkülönfélébb projektek kivitelezését. Foglalkoztunk már a kertépítéstől kezdve apróbb felújításokon át egészen hatalmas gyártócsarnokok teljes körű kivitelezéséig számos feladattal, így büszkén állíthatjuk, hogy szinte minden feladattal bátran nézünk szembe, a portfóliónkat folyamatosan bővítjük.

Generálkivitelezési tevékenységünk óriási előnye, hogy Önnek nem kell az egyes részfeladatok elvégzéséhez újra és újra a legjobb szakembereket megkeresnie, akik vagy tudnak közösen együtt dolgozni vagy nem, hanem mi gondoskodunk minden felmerülő feladat elsőosztályú elvégzéséről. Sőt, az épületvillamossági és gépészeti területek kivételével – ahol hosszú évek óta ugyanazon partnerekkel dolgozunk sikeresen együtt – a szakmunkát minden esetben saját alkalmazottakkal oldjuk meg, így nyugodtan garanciát vállalhatunk a munkánk minőségére.

Tökéletesen karbantartott gépeink megfelelnek a legújabb elvárásoknak, hozzáértő munkatársaink pedig hatékonyan használják őket. Nagy eszközparkunknak köszönhetően akár két generál kivitelezési munkán is tudunk párhuzamosan dolgozni, így egyszerre két különálló nagy beruházás esetén sem ütközünk kapacitáskorlátba.

A piacon egyedülálló módon, a kisebb feladatok esetén nem kérünk előleget, a megrendelő a részteljesítésekkor illetve a munka végén az előre megállapodott összeget fizeti ki. A nagyobb ipari feladatok esetén is mindössze fedezetbiztosítást kérünk. Mindezt azonban megfejeljük egy különleges fizetési ütemezéssel. Az ár egy előre meghatározott százalékát csak a garanciális bejárást (általában 1 évvel az átadás után) és az esetlegesen szükséges javítások elvégzését követően esedékes. 

Nem szereti a váratlan fordulatokat? Sok más kivitelezőtől eltérően nincsenek meglepetésszerű kiadások és költségek. A munka pontosan annyiba fog kerülni, amennyiben megállapodtunk – feltéve ha a megrendelői elképzelések, azaz a kivitelezés tartalma sem változik – valamint nincs előre fizetés sem . 

Cégünk egyik legfontosabb védjegye a minőségi munkavégzés. Sok éves tapasztalat és elégedett megrendelők bizonyítják a sztenderd minőséget feladattól függetlenül.